Arealstatistikk blir en del av Visma Property Solutions

Visma Property Solutions har kjøpt Arealstatistikk, en ledende leverandør av statistikk og underlagsdata til næringseiendomsbransjen.

 

Første gang publisert 27 Mars 2023 i Estate Nyheter

Arealstatistikk har siden 2004 bygget en unik database med statistikk og underlagsdata til næringseiendomsbransjen. 

Arealstatistikk-00964_low

På kundelisten står alt fra investorer, forvaltere, meglere og utviklere av eiendom, samt banker og livselskaper. Data fra Arealstatistikk brukes blant annet i analyse- og strategisammenheng, markedsrelatert arbeid og til verdivurderinger.

Nå blir selskapet en del av Visma-konsernet og Visma Property Solutions, Norges største leverandør av software for eiere og forvaltere av næringseiendom.

“Arealstatistikk har en solid base med fornøyde kunder, og sitter på en enestående kompetanse. Den unike innsikten de leverer til beslutningstagere innen næringseiendom er svært komplementær til Vismas øvrige produkter og tjenester i dette segmentet, og vi ser frem til å være med på å utvikle selskapet videre”, sier Kjartan Nielsen Friis, adm. direktør i Visma Property Solutions.

Gründerne blir med videre

Visma Property Solutions tilbyr fra før markedsledende løsninger som Fenistra og Create Solutions, som hjelper eiere og forvaltere av næringseiendom med alt fra håndtering av kontrakter, arealer og økonomi.

Arealstatistikk vil fortsatt ledes og drives som et uavhengig selskap, og grunnleggerne Christian Lorange og Sigmund Aas blir begge med videre.

“Vi blir nå en del av et av Europas ledende IT-miljøer, og gleder oss til å fortsette å utvikle Arealstatistikk som en del av Visma Property Solutions, sier Christian Lorange, partner i Arealstatistikk.

 

Related blog posts