Om Property Solutions

Vi kjenner næringseiendom! Forenkler driften, øker lønnsomheten, redusere risikoen. Vi øker synlighet og kunnskap i eiendomsmarkedet. 

VismaHQ-7

Property Solutions er en del av Visma-konsernet, et ledende nordisk selskap innen programvare og tjenester for bedriftsadministrasjon. Property Solutions spesialiserer seg på løsninger for eiendomsforvaltning og eiendomsadministrasjon. 

Property Solutions tilbyr en rekke verktøy og plattformer som hjelper eiendomsforvaltere med å effektivisere og optimalisere driften av eiendommer. Dette inkluderer funksjonalitet for administrasjon av leieavtaler, økonomistyring, vedlikeholdshåndtering, budsjettering, prosjektstyring og rapportering. 

_DSC3299 copy1-1

Hva gjør oss unike

Vi har dybdeinnsikt og kunnskap om markedet som gir bedre beslutningsgrunnlag og løsninger tilpasset dine behov. Datakvalitet - data du kan stole på! 
Informasjon, styrings- og beslutningsverktøy som hjelper forvalter, eiendomsbesittere, næringsmegler, eiendomsutvikler av næringseiendom.  

Vi har det komplette bildet av næringseiendomsmarkedet. Vi er en lokal virksomhet som er den ENESTE komplette programvareleverandøren for eiendomsforvaltning i Norge. Og den har det sterkeste "fellesskapet" av domeneeksperter på markedet og den lengste tradisjonen på feltet.