Om oss

Vi kjenner næringseiendom! Forenkler driften, øker lønnsomheten, redusere risikoen. 

Visma bygget

Hvem er vi?

Property Solutions er en del av Visma konsernet, et ledende nordisk selskap innen programvare og tjenester for bedriftsadministrasjon. Vi har spesialisert oss på løsninger for eiendomsforvaltning og eiendomsadministrasjon. 

Vi tilbyr en rekke verktøy og plattformer som hjelper eiendomsforvaltere med å effektivisere og optimalisere driften av eiendommer. Dette inkluderer funksjonalitet for administrasjon av leieavtaler, økonomistyring, vedlikeholdshåndtering, budsjettering, prosjektstyring og rapportering. 

_DSC3416 copy

Hva gjør oss unike?

Vi har dybdeinnsikt og kunnskap om markedet som gir bedre beslutningsgrunnlag og løsninger tilpasset dine behov. Datakvalitet - data du kan stole på! 
Informasjon, styrings- og beslutningsverktøy som hjelper forvalter, eiendomsbesittere, næringsmegler, eiendomsutvikler av næringseiendom.  

Vi har det komplette bildet av næringseiendomsmarkedet. Vi er en lokal virksomhet som er den ENESTE komplette programvareleverandøren for eiendomsforvaltning i Norge. Og den har det sterkeste "fellesskapet" av domeneeksperter på markedet og den lengste tradisjonen på feltet.