Gårdeier og eiendomsforvaltere

Identifisere nye investeringsmuligheter

Holde deg løpende oppdatert på leietakers bemanningsendringer, oversikt over regnskap og finansielle nøkkeltall.  Få full oversikt over aktørenes miljøsertifisering av bygninger, og hvilke bygninger som er energimerket og BREEAM-sertifisert er bare noe av det du får.

Sammenlign også din portefølje med markedet for øvrig og/eller utvalgte aktører/grupperinger. 
Få oversikt over markedsandeler og porteføljestørrelser innenfor utvalgte geografiske områder, og se nærmere på aktørenes økonomiske helse og porteføljesammensetning; eiendomstyper, alder, størrelse, mv. 

Bilde av en mann som sitter foran sin pc

Create Insight

Overvåk- og vær tett på egne leietakere

 • Hvor godt kjenner du dine leietakere?
 • Hvordan er bransjesammensetningen i porteføljen?
 • Hva er økonomisk status på leietakerne?
 • Hvordan har den økonomiske utviklingen vært de siste årene?
 • Hva med leietakers bemanningssituasjon?

Create Insight bringer deg tettere på egne leietakere. 
Ved å holde deg løpende oppdatert på leietakers bemanningsendringer, blir det enklere å forutsi evt. endringer i fremtidig leiebehov. 

Oversikt over regnskap og finansielle nøkkeltall gir deg innsikt i leietakernes økonomiske helse, og ved å overvåke leietakers kredittscore får du innsikt i leietakernes kredittverdighet og deres evne til å oppfylle leiekontraktene. Dette bidrar til at du kan være i forkant og handle proaktivt i tilfelle problemer oppstår.
Jente som håndhilser på en mann

Identifisere nye leietakere

Create Insight tilbyr et markedets ledende søkeverktøy for raskt og nøyaktig å identifisere perfekte kandidater for dine ledige lokaler. Med en historikk som strekker seg tilbake til 2015, har vårt system kontinuerlig levert resultater, hjulpet gårdeiere med å optimerer deres arealbruk ved å finne og sikre avtaler med kvalifiserte leietakere.

Vårt avanserte verktøy benytter svært treffsikre algoritmer basert på detaljerte analyser av etableringshistorikk, flyttemønster, samt unike aspekter ved området og bygningen, kombinert med de seneste markedstrendene. Ved å tilpasse søk på en rekke kriterier, fra bransjespesifikasjon og størrelsen på leietakerens arbeidsstyrke til økonomisk helse og sektor-tilhørighet, setter vi gårdeiere i førersetet for å definere hvem deres neste leietaker skal være.

Skreddersy søket ditt ytterligere for å zone inn på de mest søkte kriteriene, inkludert bransjer, antall ansatte, eventuelle bemanningsendringer, økonomisk bærekraft, og om det skal være i en privat eller statlig sektor. 

Create Insight

Identifisere nye investeringsmuligheter

Prøver du å finne nye investeringsmuligheter?

Vårt unike verktøy for kartlegging av næringseiendomsmarkedet gir deg effektive og treffsikre søkeprosesser, og næringsmeglere såvel som gårdeiere bruker Create Insight for å identifisere potensielle investeringsobjekter.

Du gjør filtrering og identifisering av potensielle eiendommer basert på dine krav og spesifikasjoner knyttet til beliggenhet, bygningstype, alder, størrelse, energimerking, miljøsertifisering, leietakersammensetning, ledighet, mv.
Videre spisser du søket ditt blant utallige søkekriterier som f.eks. utviklingsmuligheter, tomtestørrelser, regulering og eiers økonomiske helse.

To jenter står på gaten, drikker kaffe og prater

Konkurrentanalyse/benchmarking av egen portefølje

 • Er det nyttig å sammenligne egen portefølje med andre eiendomsaktører, eller markedet for øvrig?
 • Er kunnskap om “konkurrerende bygg” fordelaktig i “kampen om leietakere”?
 • Hva med leietakersammensetning?
 • Ønsker du oversikt over hvem som leier ut til hvem (virksomheter, bransjer, offentlige leietakere, antall ansatte, osv.?
 • Kanskje gjøre dypdykk i konkurrentenes leietakerporteføljer, for å se på eventuelle bemanningsendringer og leietakernes økonomiske helse?


Sammenlign din portefølje med markedet for øvrig og/eller utvalgte aktører/grupperinger. 
Få oversikt over markedsandeler og porteføljestørrelser innenfor utvalgte geografiske områder, og se nærmere på aktørenes økonomiske helse og porteføljeammensetning; eiendomstyper, alder, størrelse, mv. 

Det er økt fokus på bærekraft og grønne bygg fra “alle hold” - inkludert leietakere. Er informasjon om bærekraft viktig for deg? Våre analyser gir deg løpende full oversikt over aktørenes miljøsertifisering av bygninger, og hvilke bygninger som er energimerket og BREEAM-sertifisert.

Hvem har ledige arealer, og hvor lenge har disse arealene stått ledige? Create Insight gir deg et detaljert ledighetsbilde - samt utviklingstrekk over tid.

Bilde av en laptop

Hva får du med våre løsninger?

 • Oversikt over næringseiendomsmarkedet. 

 • Detaljert ledighetsbilde. Full oversikt over hvilke gårdeiere som har behov for bistand til å fylle tomme lokaler.

 • Identifisering av potensielle eiendommer basert på dine krav og spesifikasjoner knyttet til beliggenhet, bygningstype, alder, størrelse, energimerking, miljøsertifisering, leietakersammensetning, ledighet, mv.

Vi er klare for å hjelpe deg..

..med utgangspunkt i din bransje og dine behov.

Fyll ut skjema, så tar vi kontakt med deg.  

 

oversikt-1a

 

 

Book en gjennomgang

Raskt og enkelt

Rask tilgang til beriket eiendomsdata og markedsinformasjon gir deg unik innsikt og lokalkunnskap 

Identifiser muligheter

Effektiviser informasjonsinnhentingen og få rask tilgang til oppdatert eiendomsinformasjon

Lokalkunnskap

Få detaljert markedsinnsikt, gjør områdeanalyser og basér beslutninger på fakta