Ønsker du en karriere hos oss!

Vi er alltid på utkikk etter dyktige kollegaer, og det er kanskje deg? Send oss gjerne en åpen søknad til: Bente.solberg@visma.com , hvis du ikke finner den her. 

_DSC4845_web

Ledig stilling

UX designer

Brenner du for å utvikle og innovere bransjer? Har du erfaring som UX designer og liker å gjøre det komplekse enkelt? Trives du med å jobbe på tvers av fagdisipliner? 

VismaHQ-7

Hvem er vi?

Visma Property Solutions skal bidra til at kritiske virksomhetsprosesser blir digitalisert ved å utvikle og tilby den mest moderne IT-plattformen for forvaltning av eiendom. Som en del av et av Europas største softwarekonsern, skal Visma Property Solutions sikre at den beste og mest innovative teknologien benyttes for å forbedre og effektivisere hverdagen til stadig flere aktører innenfor næringseiendom. Med den sterkeste bransjekunnskapen skal vi sikre at den tekniske løsningen er designet med bakgrunn i norsk regelverk og norske virksomheters behov. Gjennom oppkjøp og partnerskap skal Visma Property Solutions integrere løsninger som ivaretar prosesser for våre kunder. 

Vi skal bidra til å gjøre hverdagen enklere og mer effektiv for våre brukere.